Όλγα Γεροβασίλη: Η απάντηση της στο ερώτημα τι θα κάνει αν ο Αλέξης Τσίπρας ιδρύσει κόμμα

«Θα είναι μια σύνθετη περίοδος εξαιτίας αυτών που έχει να αντιμετωπίσει η ελληνική κοινωνία και τον ρόλο που καλούμαστε να παίξουμε εμείς ως αξιωματική αντιπολίτευση για να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα της κοινωνίας με τη δυνατότερη φωνή που μπορούμε να αρθρώνουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και να διαφυλάξουμε την αδιατάραχτη λειτουργία του Κοινοβουλίου σε αυτή την κρίσιμη περίοδο» σημείωσε προσερχόμενη στη Βουλή για την ορκωμοσία των βουλευτών, η Όλγα Γεροβασίλη.

Αναφορικά με το γεγονός πως έλαβε την απόφαση να μην αναλάβει την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη εξέφρασε την άποψη ότι σε μία τόσο κρίσιμη και σύνθετη περίοδο η διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να γίνε με την καλύτερη, δυνατότερη εκπροσώπηση από όλες τις θέσεις. Απαιτείται συνοχή..

Εξαιρετικό ενδιαφέρον πάντως εμπεριέχει ένα ερώτημα που δέχθηκε αλλά και η απάντηση που έδωσε σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Γεροβασίλη ρωτήθηκε τι θα πράξει η ίδια σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας στο εγγύς ή στο απώτερο μέλλον αποφασίσει να προχωρήσει σε ίδρυση νέου κόμματος με την ίδια να αρκείται σε ένα απλό χαμόγελο, το οποίο ενδεχομένως να λέει πολλά.