Diana – Παληού: Πούλησε 17 ετών πλοίο έναντι $18 εκατομμυρίων

Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης – NYSE  ναυτιλιακή εταιρεία Diana Shipping, συμφερόντων της οικογένειας Παληού, σύμφωνα με ανακοίνωση της, υπέγραψε μνημόνιο συμφωνίας για την πώληση ενός από τα πλοία του στόλου της σε άγνωστο ιδιοκτήτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Εταιρεία γνωστοποίησε ότι πούλησε τo φορτηγό πλοίο – Capesize
bulk carrier “Boston” που κατασκευάστηκε το 2007 σε μη συνδεδεμένο τρίτο μέρος.

Σύμφωνα με την Diana Shipping, η παράδοση στον νέο ιδιοκτήτη θα γίνει το αργότερο έως τις 20 Δεκεμβρίου 2023. Η συμφωνηθείσα τιμή για το πλοίο είναι περίπου 18 εκατομμύρια δολάρια.

Με την ολοκλήρωση της πώλησης, ο στόλος της Diana Shipping θα αποτελείται από 40 bulk carriers, συμπεριλαμβανομένων 4 Newcastlemaxes, 9 Capesizes, 5 Post-panamaxes, 6
Kamsarmaxes, 7 Panamaxes και 9 Ultramaxes. Επί του παρόντος η χωρητικότητα του στόλου της Εταιρείας ανέρχεται σε 4.7 εκατομμύρια dwt και με μέσο όρο ηλικίας τα 10.51 έτη.

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.