Επενδυτική βαθμίδα από την Moody’s στην Ελλάδα «βλέπει» σύντομα η Citigroup

Ως βέβαιο παρουσιάζει η Citigroup το ενδεχόμενο ο οίκος Moody’s να αναβαθμίσει την ελληνική οικονομία τους προσεχείς 9 μήνες.

Την ώρα που οι αναλυτές εκτιμούν πως η Fitch Ratings την 1η Δεκεμβρίου, θα δώσει την επενδυτική βαθμίδα στην Ελλάδα, η Citigroup εμφανίζεται σίγουρη πως τους επόμενους μήνες και η Moody’s θα πιστοποιήσει την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας. 

Βάσει της έκθεσης της Citigroup, οι αναβαθμίσεις τα επόμενα 2-4 χρόνια θα συνεχιστούν για την ελληνική οικονομία, γεγονός που θα βγάλει τη χώρα μας από την κατηγορία των ”ιδιόμορφων” περιπτώσεων της Ευρωζώνης. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως τον Απρίλιο του 2010 η Moody’s ήταν ο τελευταίος οίκος που υποβάθμισε το ελληνικό αξιόχρεο κατά τέσσερις βαθμίδες σε μία μέρα. 

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.