Το Κατάρ καταγγέλλει τη “νέα προσπάθεια του Νετανιάχου να παρατείνει τον πόλεμο

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ, Majed bin Mohammed Al Ansari, επέκρινε τη Δευτέρα τα σχόλια του Ισραηλινού πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu που ζήτησε από τη Ντόχα να ασκήσει πίεση στη Χαμάς προκειμένου να εξασφαλίσει την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων.

“Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ισραηλινού πρωθυπουργού που κάλεσε το Κατάρ να πιέσει τη Χαμάς να απελευθερώσει τους ομήρους δεν είναι παρά μια νέα προσπάθεια να καθυστερήσει και να παρατείνει τον πόλεμο για λόγους που έχουν γίνει προφανείς σε όλους“, έγραψε ο Αλ Ανσάρι στο Χ. Κάλεσε επίσης τον Νετανιάχου να επικεντρωθεί σε διαπραγματεύσεις που θα συμβάλουν στην περιφερειακή ασφάλεια και θα θέσουν τέρμα στη συνεχιζόμενη σύγκρουση με τη Χαμάς.

Χθες, σε ομιλία του, ο Νετανιάχου υπογράμμισε τη σημασία της άσκησης πίεσης στη Χαμάς με στόχο τους υποστηρικτές της, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που υποστηρίζουν τους ηγέτες της ομάδας και παρέχουν οικονομική υποστήριξη, στο “ποιο είναι το Κατάρ”.

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.