Άνοιγμα της συνεδρίασης με πολλά χαμόγελα για το χρηματιστήριο Αθηνών.
Ο Γενικός Δείκτης κινείται στις 1.404 μονάδες με μικρή άνοδο 0,12% ενώ το αεροδρόμιο εκτοξεύει τον τζίρο στα 38 εκατ. ευρώ, με τον όγκο των συναλλαγών στα 4,7 εκατ. τεμάχια.
Ο τραπεζικός δείκτης υποχωρεί κατά 0,36% στις 1.240 μονάδες, ο FTSE παραμένει ουσιαστικά αμετάβλητος (+0,04%) στις 3.429 μονάδες, όπως και ο FTSEM στις 2.351 μονάδες (+0,03%).
Στο ταμπλό, από τις τράπεζες η Πειραιώς συνεχίζει ανοδικά με +0,5%, ενώ στις υπόλοιπες επικρατούν ελαφρώς πτωτικές τάσεις με την Alpha στο -0,45, την Eurobank στο -0,45% και την Εθνική στο -1%.
Στην κορυφή του FTSE βρίσκεται η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή με άλμα 2%, ενώ η μητρική ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ακολουθεί με +0,55%, η Aegean ενισχύεται κατά 0,5% και οι ΔΕΗ, Μυτιληναίος κινούνται με μικρά κέρδη έως 0,24%.
Από την άλλη οι ρευστοποιήσεις εστιάζουν στον Σαράντη με -2,3% και την Ελλάκτωρ με -1,5%,με την Βιοχάλκο να υποχωρεί επίσης κατά 0,45%.







