Υποχώρηση παρουσιάζουν οι τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο

Ήπια υποχώρηση παρουσιάζουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,31%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,27%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+2,03%), της Elvalhalcor (+0,71%), της Aegean (+0,63%) και της ΔΕΗ (+0,60%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Eurobank (-1,37%), της Alpha Bank (-1,07%), της Πειραιώς (-0,91%) και της Εθνικής (-0,82%).

Ανοδικά κινούνται 45 μετοχές, 26 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Ίλυδα +4,35% και Elinoil +3,63%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: ΕΛΒΕ -1,83% και Ιατρικό -1,64%.

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.