Aπειλές ISIS σε Πούτιν – “Να περιμένετε σφαγή πολύ σύντομα”

Επίθεση στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν με απειλές για νέο αιματοκύλισμα, εξαπολύει ο ISIS, μετά από τα σκληρά πλάνα που έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και απεικόνιζαν τα βασανιστήρια που υπέστησαν οι τέσσερις ύποπτοι για την τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall, στα περίχωρα της Μόσχας, η οποία στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 140 ανθρώπους.

Το Ισλαμικό Κράτος απείλησε ευθέως να «σφαγιάσει» τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ως αντίποινα για τον βασανισμό των τεσσάρων συλληφθέντων, οι οποίοι αφού υποβλήθηκαν σε σκληρές συνθήκες κράτησης εμφανίστηκαν σε ρωσικό δικαστήριο την Κυριακή φέροντας σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματός τους.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, ο Dalerdzhon Mirzoyev, 32 ετών, ο Saidakrami Rachabalizoda, 30 ετών, ο Shamsidin Fariduni, 25 ετών, και ο Mukhammadsobir Faizov, 19 ετών, εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, σοβαρά χτυπημένοι, ενώ ο ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε πάνω σε καροτσάκι.

«Περιμένετε μια σφαγή, πολύ σύντομα», απειλεί το Ισλαμικό Κράτος και συνεχίζει: «Αυτή τη φορά, θα σας χτυπήσουμε τόσο δυνατά που οι μελλοντικές γενιές, θεού θέλοντος, θα σας θυμούνται και αυτοί οι πόνοι και οι πληγές του παρελθόντος θα ξεχαστούν».

«Ναι! Πολύ βαριά, θανατηφόρα, αιματηρά, καυτά και καταστροφικά χτυπήματα. Περιμένετε! Περιμένετε μια σφαγή, θεού θέλοντος. Πολύ σύντομα, θεού θέλοντος» προειδοποιεί το Ισλαμικό Κράτος.

is2