Χιλιάδες πολίτες «κατέβασαν» το gov.gr wallet στο κινητό τους

Χιλιάδες πολίτες «κατέβασαν» το gov.gr wallet στο κινητό τους. Ο συνολικός αριθμός των Ελλήνων που «απέκτησε» ψηφιακό πορτοφόλι – από την έναρξη της λειτουργίας του τον Ιούλιο του 2022- υπολογίζεται στο 1.877.032.

«Οδηγός» για  απορίες που προκύπτουν σχετικά με το νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα με το εισιτήριο στο Gov.gr.Wallet είναι το  https://tickets.gov.gr.

Όπως έχει αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, «από τις 9 Απριλίου θα χρησιμοποιούμε για την ασφαλή είσοδό μας στα γήπεδα το ψηφιακό μας πορτοφόλι, το gov.gr. wallet μέσω του οποίου σύντομα θα δίνουμε τη συγκατάθεσή μας για την ολοκλήρωση διαδικασιών που απαιτούν χρήση προσωπικών μας δεδομένων. Θεωρώ, λοιπόν, πολύ σημαντικό όλοι όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει, να εγγραφούν σήμερα κιόλας στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας, το emep.gov.gr και (https://howto.gov.gr/course/view.php?id=14). Είναι μια απλή διαδικασία, αλλά ένα σημαντικό προαπαιτούμενο, για να χρησιμοποιούμε όλα εκείνα τα εργαλεία που κάνουν την καθημερινότητά μας ακόμα πιο φιλική, πιο εύκολη και σίγουρα χωρίς γραφειοκρατία, ούτε καν ψηφιακή».

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.