Η ατζέντα Μητσοτάκη στο δρόμο για τις Ευρωεκλογές και ο «πονοκέφαλος» της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας

Την έναρξη του προεκλογικού αγώνα κήρυξε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνοντας τις εργασίες του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, θέτοντας το δίλημμα: σταθερότητα ή νέες περιπέτειες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα συσπείρωσης κάνοντας παράλληλα, ευθεία επίθεση σε Κασσελάκη, Ανδρουλάκη και Βελόπουλο.

Βάσει όσων ανέφερε, στο Συνέδριο της ΝΔ όπου έλαβε μηνύματα στήριξης από την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου είναι καθοριστική και δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς και ψήφους διαμαρτυρίας.

Ταυτοχρόνως κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «υιοθετεί την τακτική Πολάκη» και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «εξακολουθεί να ποτίζει με δηλητήριο τον πολιτικό διάλογο», ενώ έστρεψε τα βέλη του και προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος, όπως είπε, έχει επιλέξει να βάψει το κόμμα του με τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση τοποθετεί ψηλά στο επικοινωνιακό της ”φυλλάδιο” το μεταρρυθμιστικό έργο και την καλή πορεία της οικονομίας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεκινά από σήμερα όπως και οι πολιτικοί αρχηγοί εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του πρωθυπουργού είναι η περιφέρεια Δωδεκανήσου όπου αύριο Δευτέρα (8/4) θα επισκεφθεί την Τήλο και τη Ρόδο.

Σο ίδο πλαίσιο, αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να «μπλοκάρει» τις διαρροές από τα δεξιά του.