Τέμπη: Ξανά στο προσκήνιο φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ την προανακριτική κατά Καραμανλή

Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θεοδώρα Τζάκρη με φόντο τις εξελίξεις γύρω από την τραγωδία των Τεμπών.

Κάνει λόγο για ένα έγκλημα το οποίο δεν επιδέχεται επικοινωνιακή διαχείριση, αλλά χρήζει νομικής διερεύνησης και απόδοσης ευθυνών. Στο ίδιο πλαίσιο, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση το κατηγορητήριο εναντίον του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, ενώ καλεί τον πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία να υπερψηφίσουν πρόταση για συγκρότηση Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης.

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ασκεί επίσης σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για την υπόθεση της διαρροής δεδομένων εκλογέων, ενώ μιλά για τους στόχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει 9ης Ιουνίου.

Όσον αφορά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, επισημαίνει ότι έχουν έναν κοινό παρανομαστή: «την καταγραφή της διαρκούς ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., τη στασιμότητα και πτωτική τάση του ΠΑΣΟΚ και μια περιχαράκωση του ποσοστού του κ. Μητσοτάκη».

Παράλληλα, μιλά για το τραγικό περιστατικό γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, τονίζοντας τις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ΕΛ.ΑΣ., ενώ χαρακτηρίζει επιβεβλημένη την απομάκρυνση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.