Δημοσκόπηση: Οι περισσότεροι Δημοκρατικοί πιστεύουν ότι η Χάρις θα είναι “καλή πρόεδρος”

Μια νέα δημοσκόπηση του Κέντρου Έρευνας Δημοσίων Υποθέσεων AP-NORC αποκάλυψε σήμερα ότι η πλειονότητα των Δημοκρατικών πιστεύει ότι η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις θα είχε καλή απόδοση ως πρόεδρος.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, περίπου 6 στους 10 Δημοκρατικούς πιστεύουν ότι η Καμάλα Χάρις θα έκανε καλή δουλειά ως πρόεδρος. Εν τω μεταξύ, περίπου 2 στους 10 Δημοκρατικούς πιστεύουν ότι δεν θα μπορούσε να γίνει, και άλλοι 2 στους 10 δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν αρκετά για να πουν.

Τα αποτελέσματα έρχονται καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες σχετικά με την προεδρική υποψηφιότητα του Μπάιντεν. Νωρίτερα, αναφέρθηκε ότι ο Μπάιντεν θα μπορούσε να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση μετά το τέλος του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων (RNC).

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.