Η Amazon.com Inc. δήλωσε ότι η Εβδομάδα της Black Friday και η Cyber Monday ήταν η μεγαλύτερη εκδήλωση αγορών που έγινε ποτέ.
Οι πωλήσεις συσκευών με δυνατότητα Alexa, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων μοντέλων Echo Dot και Fire TV Stick 4K, αυξήθηκαν σε εκατομμύρια από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία είπε επίσης ότι το 60% των πωλήσεων στα καταστήματα της Amazon κατά τη διάρκεια εκείνων των ημερών ήταν από ανεξάρτητους πωλητές, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλείς μάρκες όπως οι JLab, Blissy, Luxe Weavers και The Woobles.
«Γνωρίζουμε πόσο εκτιμούν οι πελάτες μας την εξοικονόμηση χρημάτων και οι πελάτες μας εξοικονόμησαν δισεκατομμύρια μαζί μας κατά τη φετινή εορταστική εκδήλωση αγορών», δήλωσε ο Doug Herrington, Διευθύνων Σύμβουλος των Worldwide Amazon Stores.







