ΔΣ-Barclays: Η νομοθεσία των ΗΠΑ πρέπει να χαλαρώσει, η Ευρώπη πρέπει να ακολουθήσει

Ο διευθύνων σύμβουλος της Barclays plc, CS Venkatakrishnan, μοιράστηκε ότι οι κανονισμοί των Ηνωμένων Πολιτειών που θεσπίστηκαν τα τελευταία χρόνια θα χαλαρώσουν υπό τη διοίκηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και εξέφρασε την ελπίδα του ότι η Ευρώπη θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

«Προφανώς υπάρχει πολύς έλεγχος και ρύθμιση που είχε τεθεί τα τελευταία χρόνια και πιστεύουμε ότι θα χαλαρώσει. Αυτό είναι γενικά καλό για το επιχειρηματικό συναίσθημα και καλό για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες», δήλωσε ο Venkatakrishnan στο CNBC στο περιθώριο του World. Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, προσθέτοντας ότι «αυτοί οι άνεμοι πνέουν προς την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο».

Επιπλέον, ο Βενκατακρισνάν επαίνεσε το νέο οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε η κυβέρνηση Τραμπ. «Νομίζω ότι έχουν το σωστό σχέδιο», κατέληξε.

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.