Ο Τραμπ ετοιμάζει «ολοκληρωμένο νομοσχέδιο για την καταπολέμηση του εγκλήματος»

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι αυτός, ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Τζόνσον και ο ηγέτης της πλειοψηφίας στη Γερουσία Τζον Θουν ετοιμάζουν ένα νέο νομοσχέδιο για την εγκληματικότητα.

«Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Τζόνσον και ο Ηγέτης Τζον Θουν συνεργάζονται μαζί μου και με άλλους Ρεπουμπλικάνους σε ένα Ολοκληρωμένο Νομοσχέδιο για την Εγκληματικότητα. Είναι αυτό που χρειάζεται η χώρα μας και ΤΩΡΑ! Ακολουθούν περισσότερα. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ», δήλωσε ο Τραμπ σε μια ανάρτηση στο Truth Social.

Σε μεταγενέστερη ανάρτηση, ο πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι οι «αριθμοί εγκληματικότητας» στην Ουάσινγκτον είναι «ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ» μετά την ανάπτυξη στρατευμάτων της Εθνοφρουράς των ΗΠΑ.

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.