Aλεξιάδης: «Oι δημοσκοπικές εταιρίες να κρατούν μικρό καλάθι»

Αισιόδοξος πως μετά τις προσεχείς κάλπες θα δημιουργηθεί «προοδευτική διακυβέρνηση» εμφανίστηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Πειραιά, Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στον Ρ/Σ των Παραπολιτικών.

Ταυτόχρονα, ο κ. Αλεξιάδης δεν έκρυψε την άποψη του πως το βράδυ των εκλογών δεν αποκλείεται να δούμε και πολλές «εκπλήξεις» στο τελικό αποτέλεσμα.

«Οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε στο δρόμο, στις επαφές με τον κόσμο στη Β Πειραιά είναι τελείως διαφορετικές από τη γενική εικόνα και επειδή διαπιστώνω μια αδιευκρίνιστη περιοχή πιθανά να έχουμε μεγάλες εκπλήξεις και για τα μεγάλα κόμματα και για τα μικρά κόμματα αλλά και για τη συμμετοχή στις εκλογές. Ας κρατήσουν μικρό καλάθι οι δημοσκοπικές εταιρείες».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να κατηγορήσει, τόσο το ΚΚΕ, όσο και το ΜέΡΑ25, πως με τις πολιτικές τους κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Μακάρι το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 κάθε μέρα να λεει ότι ήμασταν η χειρότερη κυβερνηση και μακάρι το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ να ξεκαθαρίσουν ότι δεν θα κάνουν κυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί ήδη διαπιστώνουμε στην επαφή με τον κόσμο ότι πολίτες που είχαν στραφεί στο ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 βλέποντας ότι στο πίσω μέρος τους μυαλό τους θέλουν να κρατήσουν τον κ.Μητσοτάκη στο Μαξίμου στρέφονται σε άλλους πολιτικούς χώρους. Μακάρι να συνεχίσουν να το λένε».

 

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.