Με δικά του χρήματα από τον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό αναμένεται να στηρίξει ο Στέφανος Κασσελάκης τις οικονομικές ανάγκες του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την μορφή δανεισμού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαπιστώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να φέρει εις πέρας τις οικονομικές του υποχρεώσεις, έλαβε την πρωτοβουλία να δανείσει το κόμμα του ώστε να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες.
Έτσι, ο Στέφανος Κασσελάκης θα δανείσει από τα δικά του χρήματα το ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ με ένα εξαψήφιο ποσό ώστε και οι εργαζόμενοι να πάρουν τους μισθούς τους και ταμειακά ο ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει χωρίς χρέη το 2023.
Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για δανεισμό και όχι δωρεά, καθώς στη περίπτωση που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούσε να ”χαρίσει” αυτό το ποσό στο κόμμα, θα υπήρχε κόλλημα με το νόμο μιας και η δωρεά προς μία παράταξη πρέπει να φτάνει έως και τις 20.000 ευρώ.







