ΠΑΣΟΚ: Δημοσκοπήσεις και ευρωψηφοδέλτιο φέρνουν «γκρίνια» στην Χαριλάου Τρικούπη

”Σύννεφα” φαίνεται πως υπάρχουν πάνω την Χαριλάου Τρικούπη τα τελευταία 24ωρα, με φόντο τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων αλλά και την τελική σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι αντιμέτωπος σφοδρής κριτικής εξαιτίας των εξαιρετικά χαμηλών πτήσεων που το ΠΑΣΟΚ καταγράφει στις τελευταίες μετρήσεις.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το κόμμα του κ. Ανδρουλάκη απέχει πολύ από τον πήχη του 15%, την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει – παρά την εικόνα διάσπασης του – να ”κλειδώνει” την δεύτερη θέση.

Ταυτόχρονα, αρνητικές εντυπώσεις έχει προκαλέσει η επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να τοποθετήσει στο ευροψοφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος το 2014 και το 2019 είχε κατέβει με την ΝΔ, δίχως γενικότερα να… εντυπωσιάσει με την θητεία στις Βρυξέλλες.

Τέλος, ανούσια χαρακτηρίζεται από υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και η απόφαση να τοποθετηθεί στην λίστα των υποψηφίων ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.