Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε το Truth Social για να πει ότι «δεν θα υπάρχει μέλλον» υπό την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις, καθώς αυτή «θα μας οδηγήσει σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο».
«Η συντρόφισσα Καμάλα Χάρις», όπως την αποκαλεί ο Τραμπ, δεν θα γίνει ποτέ σεβαστή από τους τυράννους του κόσμου, δήλωσε ο Τραμπ. «Ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ήμουν εγώ πρόεδρος. Την έστειλαν για να προσπαθήσει να το σταματήσει, ο Πούτιν επιτέθηκε τρεις ημέρες αργότερα», έγραψε σε προηγούμενη ανάρτησή του.
Ο Τραμπ ανακοίνωσε πριν από την ομιλία αποδοχής του διορισμού της Χάρις στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών ότι ο σχολιασμός της ομιλίας της στο «Play by Play» θα είναι «δίκαιος αλλά επικριτικός».







