Ο ρωσικός στρατός λέει ότι απελευθέρωσε τέσσερις οικισμούς της DPR

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις «απελευθέρωσαν» τις τελευταίες 24 ώρες τους οικισμούς Κρασνογκόροβκα, Γκριγκορόβκα, Γκαλιτσίνοβκα και Βοντιανόε στην αυτοανακηρυχθείσα Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ (ΛΔΔ), ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Ως αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών μονάδων της ομάδας δυνάμεων Βοστόκ, απελευθερώθηκε ο οικισμός Vodyanoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στο κανάλι του στο Telegram, καθιστώντας τον τον τέταρτο οικισμό της DPR που καταλαμβάνεται την τελευταία ημέρα.

Οι μονάδες της στρατιωτικής ομάδας «Βοστόκ» κατέλαβαν επίσης θέσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων νωρίτερα αυτόν τον μήνα, με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να σχολιάζει ότι ο ρωσικός στρατός δεν είχε «τέτοιο ρυθμό επίθεσης εδώ και πολύ καιρό».

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.