Τραμπ: Ο πληθωρισμός πέθανε, οι ΗΠΑ βρίσκονται σε άνθηση

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ μίλησε στο Truth Social για να εκφωνήσει ένα αισιόδοξο μήνυμα για την κατάσταση του έθνους, γράφοντας:

«Οι τιμές έχουν μειωθεί, το εισόδημα έχει αυξηθεί, τα σύνορά μας είναι κλειστά, η βενζίνη είναι ΦΘΗΝΗ, ο πληθωρισμός  ΠΕΘΑΝΕ — Η χώρα μας ΑΝΘΙΖΕΙ! Οι εταιρείες εισρέουν στην Αμερική όπως ποτέ άλλοτε!»

Η ανάρτηση έρχεται στον απόηχο της πολύ δημόσιας ρήξης του Τραμπ με τον Έλον Μασκ χθες, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Τραμπ απείλησε να διακόψει τα κρατικά συμβόλαια με τον δισεκατομμυριούχο της τεχνολογίας, στον οποίο ο Μασκ απάντησε φαινομενικά υποστηρίζοντας την καθαίρεση του προέδρου και ανακοινώνοντας την απόσυρση του διαστημικού σκάφους Dragon.

Ο Αμερικανός αρχηγός κράτους και ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο φάνηκε να έχουν αποκλιμακώσει την ένταση στη συνέχεια, μόνο για να βγει σήμερα ο Τραμπ και να δηλώσει ότι ο δισεκατομμυριούχος  «έχει χάσει το μυαλό του».

 

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.